Uw kapper in Waregem!

 

Hair Look Nico: verzorgd tot in de (haar)puntjes

Haarstylist

Vlak bij de markt van Waregem vindt u Hair Look Nico: een sfeervol kapsalon waar de klant altijd centraal staat. Bent u op zoek naar een nieuwe look? Of moet uw kapsel alleen wat bijgeknipt worden? Jong en oud geniet hier van een vriendelijke en joviale bediening. En dat uiteraard tegen de juiste prijs. Zodat er achteraf geen … haar in de boter zit.

 

Voor haar en hem

Iedereen is welkom bij Hair Look Nico: mannen, vrouwen, grote en kleine kinderen. Wij hebben heel wat modieuze fotoboeken, waarin u inspiratie opdoet voor uw nieuwe kapsel. Hebt u al een idee? Een half woord volstaat voor onze schaar en spelden! Wij geven u altijd graag de nodige verzorgingstips! Beetje gel? Spoeling? Permanent? Hier kan het allemaal!

Wij zijn een kapsalon voor dames, heren en kinderen!

 

Gemakkelijk bereikbaar

Hair Look Nico is centraal gelegen in de stad. Bovendien vindt u er heel gemakkelijk een (ondergrondse) parkeerplaats in de buurt. Het vaste kappersteam, met naast Nico ook Angelique, ontvangt u op elk moment van de dag met de glimlach. Zodat u niet alleen perfect geknipt, maar ook goedgehumeurd buiten komt. Geïnteresseerd? Kom eens langs voor een knipbeurt. Wedden dat u onze volgende tevreden klant wordt?