Kapsels voor hem en haar - Hair Look Nico in Waregem

 

Hair Look Nico: het perfecte haar voor… haar en hem

Dameskapper met klasse

Bij Hair Look Nico in Waregem is iedereen welkom. Maar toch heeft ons team een boontje voor de dames. Omdat een mooi kapsel voor hen de hemel op aarde is. En daar zetten wij ons graag honderd procent voor in. Ons kapsalon is gespecialiseerd in nieuwe snitten, en werkt met producten op natuurlijke basis. Een greep uit onze merken: Goldwell, Keune, Lisap, Kemon, Actyva (shampoo tegen allergieën) en Nayo (kleuringen).

 

Tot in de (haar)puntjes

Wilt u een nieuw permanent? Hebt u in de ‘blaadjes een filmster gespot met een fantastisch kapsel? Moeten uw haarpunten bijgewerkt worden? Of trouwt u binnenkort? Bij Hair Look Nico vormt elke haardos een unieke uitdaging. Tijdens het knippen vertellen wij graag wat we precies aan het doen zijn. Eventjes bijsturen? Vraagje stellen over de haarspoeling? Wij zijn een en al oor.

 

Geïnteresseerd in een knipbeurt? Bel ons voor een afspraak. In onze gezellige zaak voelt u zich gegarandeerd meteen thuis – dat garandeert ons driekoppige team. Verwelkomen wij u binnenkort bij Hair Look Nico? U vindt ons in het centrum van Waregem. Wij zijn heel gemakkelijk bereikbaar, en er zijn heel wat parkeerplaatsen in de buurt.

 

Producten

Keune

 

Goldwell

 

Kemon

Kapsalon Hair Look Nico - Waregem